Šīs oriģinālās vistas kotletes, kas pagatavotas no retāk sastopamām sastāvdaļām, piešķirs jūsu ikdienas ēdienkartei daudzveidību un piedāvās jaunu garšas pieredzi. Minimālais sastāvdaļu daudzums un pagatavošanas vienkāršība padarīs šīs kotletes par iecienītākajām jūsu virtuvē.
Mēs piedāvājam sastāvdaļu sarakstu un soli pa solim aprakstu, kā pagatavot kotletes. Recepte ir ļoti vienkārša un tai nepieciešamas tikai dažas sastāvdaļas. Pagatavosim šīs vistas kotletes ar sēnēm.
Sastāvdaļas
½ kg maltas vistas gaļas
100 grami sēņu
100 g siera
2 saldie pipari jebkurā krāsā
Vistas gaļas garšvielas pēc garšas
Sāls pēc garšas
2 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
Malti melnie pipari pēc garšas
LASI VĒL:
Nekad neviļos granātābolos - 5 sekundēs varu pateikt, vai auglis ir salds vai skābs
Ne tikai "Siļķe kažokā", bet arī "Lapsas kažoks" — oriģināli salāti svētku galdam
Lasi vēl
Populārākie raksti šobrīd
Pagatavošanas gaita
Ievietojiet svaigu malto gaļu (vai puskilogramu maltas vistas filejas) dziļā bļodā. Pievienojiet olu, vistas garšvielas, maltos piparus un sāli. Visu sajauciet kopā ar rokām (vai ar karoti).
Ļaujot maltajai gaļai ievilkties garšvielās, rūpīgi nomazgājiet sēnes un sagrieziet tikai cepurītes mazos kubiņos, kas nav lielāki par 5 mm katrā pusē. Nomazgājiet papriku, izņemiet visas sēklas un sagrieziet mazos kubiņos.
Jebkura veida sieru sagrieziet kubiņos, kas ir nedaudz lielāki par sēnēm un papriku. Pievienojiet sagatavoto papriku, sieru un sēnes maltajai gaļai un visu rūpīgi samaisiet.
Pēc tam uzmanīgi ievietojiet izveidotās kotletes iepriekš uzkarsētā pannā ar eļļu, uzmanīgi, lai neapdedzinātos ar karsto eļļu, un cepiet līdz zeltaini brūnai krāsai no abām pusēm.
Neaizsedziet šīs kotletes ar vāku, jo maltā vistas gaļa diezgan ātri izcepas, un slēgta telpa un ilga cepšana var izžāvēt maigo gaļu. Pēc gaumes varat arī pievienot svaigus garšaugus. Lai labi garšo!