Dievīgas mandeļu konfektes bez cepeškrāsns izmantošanas - tikai četras sastāvdaļas un 10 minūtes

Ja nevēlaties pavadīt daudz laika, ņemoties ar mīklas gatavošanu un ieslēdzot cepeškrāsni, palutiniet savu ģimeni ar šīm neticami gardajām un viegli pagatavojamajām konfektēm.

Šis ir ārkārtīgi viegls deserts, kas patīk kā lieliem, tā arī maziem. Turklāt to var dažādot un pilnveidojot, pievienojot sev tīkamas garšvielas, piemēram, kanēli. Var pievienot arī rīvētu citrusaugļa miziņu vai kaltētas dzērvenes. Droši eksperimentējiet un izbaudiet lielisku rezultātu.

Pamat receptei jums būs nepieciešamas tikai četras sastāvdaļas:

Mandeles – 200 g (var apvienot arī ar vairāku veidu riekstiem)

Medus – 125 g

Cukurs – 125 g

Olas baltums – 1

Konfekšu pagatavošanas gaita

Gatavošanas process ir ļoti vienkāršs. Vispirms mandeles trīs minūtes vāriet verdošā ūdenī, pēc tam nokāsiet. Mandeles nomizojiet (pēc šādas apstrādes ūdenī miziņa viegli nāks nost) un rūpīgi nosusiniet. Sasmalciniet tās drupačās, izmantojot blenderi.

LASI VĒL:

Saputojiet olu baltumu līdz stingrām putām. Lai to vieglāk izdarīt, var pievienot mazu šķipsniņu sāls, bet tas nav obligāti.

Pēc tam pievienojiet sakulto olu baltumu pannai, kur karsējiet to uz lēnas uguns kopā ar medu un cukuru. Nepārtraukti maisiet. Kad cukurs ir izšķīdis, pievienojiet sablendēto mandeļu pulveri. Maisījumam jābūt biezam.

Ielejiet to silikona veidnē un ļaujiet tam sacietēt. Pēc tam viss, kas jums jādara, ir izņemt kārumu un sagriezt to mazās vēlamās formas konfektēs. Šis našķis būs nedaudz līdzīgs pastilām, bet tikai daudz gardāks! Lai labi garšo!