Pankūkas gatavosiet tikai pēc šīs franču šefpavāra receptes - tās ir daudz garšīgākas

Pankūkas ir ēdiens, kas ir ieguvis savu popularitāti visā pasaulē. Katrā mājā tās gatavo citādāk, bet, ja vēlaties pagatavot nevainojamas un gardas pankūkas, turklāt ļoti ātri, tad ņemiet vērā šo franču šefpavāru recepti.

Franču pavāri netērē stundām ilgi, ķēpājoties ar perfektas pankūku mīklas pagatavošanu, taču tās tomēr sanāk nevainojami gardas un neticami aromātiskas. Un pat restorānos pavāri tās gatavo tikai šādā veidā. Visas sastāvdaļas ir klasiskas un lielā rezultāta atšķirība slēpjas tik mazās niansēs.

Pagatavošanai būs nepieciešams

Sviests - 120 g

Milti - 250 g

Olas - 3 veselas un 2 dzeltenumi

Pūdercukurs - 100 g

Piens - 500 ml

Garšviela pēc jūsu izvēles: apelsīnu ziedu vai citrona miziņa

Sāls - pēc garšas

LASI VĒL:

Pankūku pagatavošanas gaita

Vispirms izkausējiet sasmalcinātu sviestu pannā ar biezu dibenu. Karsējiet, līdz tas kļūst viegli brūns.

Ievietojiet miltus, olas, papildus divus olu dzeltenumus, pūdercukuru, pienu un sāli blenderī. Sablendējiet sastāvdaļas apmēram desmit sekundes.

Pēc tam uzmanīgi ielejiet izkausēto sviestu un blendējiet vēl desmit sekundes. Pēc tam pievienojiet garšvielas pēc izvēles un blendējiet līdz gludai, viendabīgai masai. Tas arī viss - mīkla ir gatava.

Tālāk cepiet pankūkas kā parasti. Šefpavārs Džoels Robušons norāda, ka pēc šīs receptes pankūkas sanāk zeltainas, tās nesadalās un ir ļoti aromātiskas. Un lielais noslēpums slēpjas divos papildus olu dzeltenumos, kā arī parastā cukura aizstāšanā ar pūdercukuru.

Pasniedziet ar sevis izvēlēto piedevu – ievārījumu, medu, šokolādes mērci vai augļiem. Gardas brokastis ir garantētas!