Ātrs un  vienkāršs veids, kā nomizot kivi

Šodien mēs iemācīsimies ātri nomizot uzturvielām vērtīgo kivi. Šī oga neapšaubāmi ir garda. Daudziem cilvēkiem patīk tās skābā garša. Starp citu, šo eksotisko augli var audzēt mājās, un no tā var pagatavot daudzus un vienkāršus ēdienus.

Tomēr, lai kivi izmantotu dažādās variācijas, tas ir jānomizo, un vislabāk to darīt ātri. Kivi mizošana, tāpat kā kartupeli, aizņem diezgan ilgu laiku. Bet ir veids, kā ievērojami paātrināt procesu. Es tagad padalīšos ar jums, kā to izdarīt, izmantojot šo vienkāršo paņēmienu.

Nomizojiet kivi praktiski 3 sekundēs. Vienkārša metode

Un metode patiešām ir ļoti vienkārša. Šim nolūkam jums nav nepieciešams nazis. Pareizāk sakot, tas ir nepieciešams, bet ne šīs "matainās" ogas mizošanai, bet tikai tās pārgriešanai uz pusēm. Pārgrieziet kivi augli gareniski. Šis ir pirmais solis, lai to ātri nomizotu.

Pārējā procedūra nav daudz sarežģītāka. Mums būs nepieciešama parasta glāze. To izmantosim, lai pilnībā nomizotu kivi no tā pūkainā ārējā slāņa. Katru kivi pusi nomizosim pēc kārtas.

LASI VĒL:

Paņemiet pirmo pusi un stingri piespiediet to pie glāzes vietā, kur miziņa saskaras ar mīkstumu. Tas jādara kivi pusītes galā. Pēc tam vienkārši piespiediet kivi pusīti un lēnām nolaidiet to.

Tas atdala mizu no augļa, turot to rokās, kamēr mīkstums iekrīt glāzē. Tā pati vienkāršā procedūra būs jāatkārto ar otru ogas pusi.

Lūk, kā jūs varat ātri nomizot kivi. Metode ir ļoti vienkārša. Starp citu, to pašu var izdarīt ar mango. Šī procedūra ir pilnībā piemērojama arī šim eksotiskajam auglim.

Ja šis tomēr šķiet par sarežģītu, tad vienkārši pārgrieziet kivi uz pusēm un katru pusīti izņemiet ar ēdmakaroti. Tas arī ir ātri un vienkārši.