Ja salūzuši virtuves svari, neuztraucieties - jūs varat precīzi izmērīt sastāvdaļas arī bez tiem

Mums visiem ir bijusi vēlme cept kūku, pīrāgu vai ko citu, bet mūsu virtuves svari ir salūzuši vai nav pieejami. Bet nekrītiet izmisumā. Izmantojot parastās ēdamkarotes un tējkarotes, jūs varat ātri un precīzi izmērīt visas sausās sastāvdaļas, kas nepieciešamas jūsu receptēm.

Neatkarīgi no tā, vai tie ir milti, cukurs, manna, cepamais pulveris, kafija vai sāls, jūsu ceptie produkti būs nevainojami. Mēs dalīsimies ar dažiem padomiem, kas palīdzēs jums izmērīt visbiežāk izmantotās sastāvdaļas virtuvē bez virtuves svariem.

Viena ēdamkarote ir līdzvērtīga sekojošam produktu daudzumam:

Cukurs = 15 g

Manna = 12 g

Milti = 10 g

Rīsi = 16 g

Ciete = 10 g

Pūdercukurs = 10 g

Malta kafija = 6 g

Piena pulveris = 8 g

Cepamais pulveris = 10 g

Sāls = 15 g

Želatīna pulveris = 10 g

LASI VĒL:

Tēja = 6 g

Medus = 20 g

Ūdens, sviests, piens = 15 ml

Viena tējkarote ir līdzvērtīga sekojošam produktu daudzumam:

Cukurs = 5 g

Manna = 3 g

Milti = 3 g

Rīsi = 5 g

Ciete = 2 g

Pūdercukurs = 3 g

Malta kafija = 3 g

Piena pulveris = 2 g

Cepamais pulveris = 3 g

Sāls = 5 g

Želatīna pulveris = 3 g

Tēja = 2 g

Medus = 6 g

Sviests = 8 ml

Ūdens, piens, krējums = 5 g

Praktiski padomi precīzai sauso sastāvdaļu mērīšanai

Mērot sausās sastāvdaļas bez virtuves svariem, ir svarīgi būt precīzam, lai nodrošinātu perfektus rezultātus.

Izmantojiet nazi, lai nolīdzinātu karoti vai tējkaroti, lai pārliecinātos, ka iegūstat pareizo daudzumu, īpaši miltiem un cepampulverim. Izvairieties no karotes pārpildīšanas, jo tas var mainīt mīklas svaru un tekstūru.