Gardākās pankūkas tikai no divām negaidītām sastāvdaļām – un tie nav milti, piens vai ūdens

Ja kādreiz esat domājuši, vai ir iespējams pagatavot pankūkas bez miltiem, atbilde ir jā. Dažās receptēs tie tiek aizstāti ar mannu, auzu pārslām (auzu pārslu pankūkas) vai cieti. Ir arī pilnīgi bez ogļhidrātiem pieejamas iespējas.

Šīs pankūkas bez miltiem garšo atšķirīgi no klasiskajām un vairāk atgādina omleti. Tomēr tās ir atļautas, ja īpaši sekojat līdzi savai figūrai, vai jums ir uztura ierobežojumi.

Šajā receptē tiek izmantotas tikai divas galvenās sastāvdaļas: olas un krēmsiers. Jums būs nepieciešama arī saulespuķu eļļa pankūku cepšanai un blenderis mīklas saputošanai.

Vajadzīgās Ssstāvdaļas

Četras mazas vai trīs lielas olas

Simt piecdesmit grami krēmsiera.

No šī daudzuma sanāks apmēram desmit vidēja lieluma pankūkas.

LASI VĒL:

Pagatavošanas gaita

Iepriekš izņemiet olas un sieru no ledusskapja. Lai iegūtu gludu mīklu, ļaujiet produktiem sasilt līdz istabas temperatūrai. Ja vēlaties, lai pankūkas būtu gaisīgas, pievienojiet šķipsniņu cepamās sodas un pēc izvēles sāli un cukuru.

Iesitiet olas blenderī, pievienojiet krēmsieru, cepamo sodu un sāli. Pievienojiet cukuru un sāli atkarībā no tā, cik saldas vēlaties pankūkas. Saputojiet maisījumu, līdz tas ir pilnīgi gluds. Pievienojiet karoti eļļas. Vēlreiz samaisiet un ļaujiet tam kādu brīdi nostāvēties.

Uzkarsējiet pannu ļoti karstu ar nedaudz eļļas. Lai pankūkas nesaplīstu, pārliecinieties, ka tās ir labi pārklātas ar eļļu. Vienlaikus ielejiet pusi kausa mīklas un cepiet pankūkas, līdz tās ir plānas un zeltaini brūnas.

Gatavās pankūkas vislabāk ēst nekavējoties, jo tās ātri bojājas. Tās izskatās gandrīz identiskas parastajām pankūkām, bet to garša ir līdzīga siera olu kultenim.

Bezmiltu pankūkas var pildīt ar jebkuru pildījumu, saldu vai sāļu. Tās labi sader ar banānu un iebiezināto pienu, savukārt sarkanā zivs ir labs sāļš pildījums.