"Labs sālījums jeb marināde dara brīnumus ar cūkgaļu, saglabājot mitrumu un piešķirot tai smalkas garšas," viņš apliecināja.
Viņš saka, ka ideālu marinādi karbonādēm var atrast populāros konservos, kas, iespējams, jau ir jūsu virtuvē. Viņš arī atzīmēja, ka varat izmantot marinētu gurķu marinādi.
Gatavojot cūkgaļas karbonādes, neizmetiet šo šķidrumu; tā vietā atstājiet to burkā.
"Lai maksimāli palielinātu garšu un sulīgumu ar minimālu piepūli, vienkārši pārlejiet atlikušo marinēto gurķu marinādi tieši uz dažām cūkgaļas karbonādēm," ieteica Noa.
Tādā veidā jūs iegūsiet sulīgas karbonādes, kuru pagatavošanai nepieciešamas nelielas pūles.
"Marinēto gurķīšu marinade jau ir sabalansēta — sāļa, nedaudz skābena un aromatizēta ar garšvielām, kas papildina cūkgaļas saldumu. Tā iesūcas gaļā no iekšpuses, palīdzot muskuļu šķiedrām saglabāt mitrumu un piešķirot garšu," apliecināja Express.
LASI VĒL:
- Attiecību eksperts pastāstīja, ko sievai nevajadzētu teikt savam vīram - saraksts, kas pasargās daudzas laulības
Sīpola galotņu apgriešana - pretrunīga metode, kas sadala dārzniekus divās nometnēs
Noa piebilda, ka pat ja karbonādes nedaudz pārcepsiet, tās joprojām būs sulīgas, pateicoties gurķu marinādei.
"Metode ir vienkārša, taču karbonāžu mērcēšanai būs nepieciešamas vairākas stundas vai, ja laiks atļauj, nakts," brīdina publikācija.
Gardu karbonāžu gatavošanas noslēpumi
Vispirms pārvietojiet neapstrādātas cūkgaļas karbonādes uz trauku, kuram var uzlikt vāku, pārklājiet tās ar marinādi un ievietojiet ledusskapī.
"Izvēlieties karbonādes ar kaula daļu vai ribiņas 2,5–3 cm biezumā. Šīs karbonādes labi panes sālījumu, nekļūstot pārāk mīkstas. Izveidojiet seklus iegriezumu, lai palīdzētu tai izkust un kļūt kraukšķīgai, nevis saritināties.
Kad esat gatavs gatavošanai, izņemiet karbonādes, rūpīgi nosusiniet tās un uzkarsējiet pannu līdz lielai temperatūrai," iesaka publikācija.
Noa iesaka apcept karbonādes "ar sviestu, garšaugiem un ķiplokiem".
Tajā pašā laikā marinades garša ne tikai papildina cūkgaļu, bet arī labi sader ar citiem ēdieniem, piemēram, krēmīgu kartupeļu biezeni vai sautētiem kāpostiem.