Šis vienkāršais produkts padarīs jūsu virtuļus vieglākus un mazāk taukainus

Lai virtuļi būtu perfekti gaisīgi, vissvarīgākā ir augstas kvalitātes produkti un cepšana. Un vēl viena īpaša sastāvdaļa.

Ir miljons virtuļu recepšu: varat tos pildīt ar ievārījumu, šokolādi vai glazēt... Bet neatkarīgi no dekorācijas ir svarīgi vispirms pagatavot pareizo mīklu. Tikai tā tie sanāks gaisīgi.

Vispirms sagatavojiet raugu un noteikti pusi paciņas cepamā pulvera, lai būtu gaisīgi virtuļi. Nepārmaisiet, savādāk virtuļi zaudēs maigumu un gaisīgumu.

Margarīna vietā izmantojiet sviestu, bet nekausējiet to. Sviestam ir jābūt istabas temperatūras, to sagrieztu kubiņos. Sviests piešķir mīklai spīdumu un garšu, un to vislabāk pievienot mīcīšanas procesa beigās.

Galvenā sastāvdaļa, lai virtuļi nebūtu taukaini

Vēl viens svarīgs faktors perfektiem virtuļiem ir brendija pievienošana mīklai. Tas absorbēs liekos taukus, ka virtuļi nebūs pārāk taukaini. Brendija vietā varat pievienot degvīnu vai rumu. Šī sastāvdaļa ir būtiska, ja vēlaties, lai jūsu virtuļi būtu mīksti un gaisīgi.

LASI VĒL:

Kā apcept virtuļus, lai iegūtu perfektu krāsu

Pat vislabāko mīklu var sabojāt ar sliktu cepšanu. Lūk, daži padomi perfektu virtuļu pagatavošanai:

Eļļas temperatūrai jābūt pastāvīgi - no 170 līdz 180°C. Ja eļļa ir pārāk auksta, virtuļi uzsūks pārāk daudz tauku. Ja tā ir pārāk karsta, virtuļi piedegs no ārpuses un paliek iekšā jēli.

Virtuļus cep tikai trīs minūtes no katras puses. Ir svarīgi vispirms apcept virtuļus, pēc tam apgriezt tos un apcept bez vāka. Tas rada tvaicēšanas efektu, kas palīdz virtuļiem pacelties un centrā izveidot raksturīgo vieglo "kroni".

Pēc cepšanas nelieciet virtuļus vienu uz otru. Tā vietā novietojiet tos uz metāla režģa (piemēram, cepšanas paplātes). Tvaiks neuzkavēsies apakšā, un virtuļi paliek kraukšķīgi un mazāk taukaini.

Tagad, kad zināt maiznieku noslēpumus - sākot ar sastāvdaļu temperatūru un sviesta pievienošanu mīcīšanas beigās, līdz pat vismazākajam trikam ar brendiju , varat aizmirst par saldumu pirkšanu.