Atbrīvojieties no bardaka saldētavā vienreiz un uz visiem laikiem - 7 vienkārši soļi

Vienkārši triki ļauj efektīvi uzglabāt pārtiku saldētavā, ietaupot ģimenes budžetu. Noskaidrosim 7 vienkāršus soļus, lai atbrīvotos no haosa saldētavā.

Vai jūs pastāvīgi meklējat vienu zaļo zirnīšu maisiņu vai iecienītāko desu, vienlaikus šķirojot gatavu ēdienu un saldējuma kalnus? Tad ir pienācis laiks pārtraukt nebeidzamo meklēšanu un pārveidot savu saldētavu par perfektu uzglabāšanas risinājumu ērtībai un lietderībai.

Šeit ir septiņi vienkārši soļi, kas palīdzēs jums uzturēt saldētavu perfekti sakārtotu, lai katrs maisiņš būtu savā vietā un uzreiz pamanāms.

Apzīmējiet maisiņus un traukus ar datumu un saturu. Lai nebūtu jāizdomā, vai tā ir malta liellopu gaļa vai cūkgaļa, izmantojiet marķierus un etiķetes. Tas novērsīs neskaidrības un palīdzēs atcerēties, kas ir maisiņā.

Kraujiet pārtiku vertikāli: novietojiet saldētos maisiņus vertikāli, lai būtu vieglāk atrast nepieciešamo (piemēram, kā grāmatas plauktā). Tāpēc sasaldējiet mērces, maltu gaļu, sēnes un sasmalcinātus dārzeņus plakanos maisiņos līdz 1 litra tilpumam, lai ietaupītu vietu.

LASI VĒL:

Izmantojiet īpašu sistēmu pārtikas uzglabāšanai saldētavā: vienmēr novietojiet jaunus produktus aizmugurē un pārvietojiet vecos uz priekšu. Tādā veidā jūs neizmetīsiet pārtiku, kurai beidzies derīguma termiņš.

Sadaliet saldētavu skaidrās zonās: gaļai, zivīm, dārzeņiem, augļiem un gatavajiem ēdieniem, lai varētu ērti orientēties. Jūs vienmēr zināsiet, kur viss atrodas, un vairs nepirksiet tos pašus produktus. Šīs zonas saldētavā var izveidot, izmantojot kartona kastes.

Atbrīvojieties no liekā iepakojuma. Ja saldētavā ir trīs neatvērti saldētu jāņogu konteineri, pārvietojiet tos uz vienu. Noņemiet nevajadzīgos slāņus, ietaupiet vietu un atvieglojiet inventāra pārvaldību.

Uz durvīm novietojiet saldētavā uzglabāto produktu sarakstu. Katru reizi, kad kaut kas tiek piegādāts, tas tiek pievienots sarakstam, un, kad tas tiek izmantots, tas tiek izsvītrots. Tas var šķist milzīgs uzdevums, līdz saprotat, cik daudz laika tas ietaupa.

Plānojiet savas "saldētavas pārtikas" dienas: regulāri izmantojiet savus krājumus, novēršot pārtikas bojāšanos.

Vienkāršība un apdomība ir veiksmīgas pārtikas uzglabāšanas un budžeta ietaupīšanas atslēgas.