Vistas fileja sinepju mīklā – uzkoda, kas ir kraukšķīga ārpusē un sulīga iekšpusē

Sulīgas vistas filejas, marinētas sinepju marinādē un pēc tam apceptas sinepju mīklā, ir gardas pārmaiņas vieglai ēdienkartei! Un tas neprasa daudz pūļu. Piešķiriet savai ēdienkartei jaunu garšu ar pazīstamām sastāvdaļām.

Šī ir tā recepte, kas pilnīgi noteikti paliks jūsu ikdienā, jo ēdiens sanāk gards, sulīgs, ar izcilu garšu. Un, pats labākais, ka to var ļoti ātri pagatavot. Tiesa, apēdas vēl ātrāk!

Nepieciešamās sastāvdaļas

Vistas filejas – 2 gabali

Sinepes (saldas) - 1 ēdamkarote

Garšvielas (sāls, pipari) – pēc garšas

Ķiploka – 1 līdz 2 daiviņas

Etiķis (balzamiko) - 1 ēdamkarote

Ūdens – 2 līdz 3 ēdamkarotes

Miti – 1 līdz 2 ēdamkarotes

Pētersīļi (vai citi garšaugi) – 1 līdz 2 ēdamkarotes

Sviests – 1 līdz 2 ēdamkarotes

LASI VĒL:

Pagatavošanas gaita

Vispirms sāciet ar marinādi: Sajauciet vienu vai divas sasmalcinātas ķiploka daiviņas, sinepes un etiķi (vēlams baltvīna etiķi vai balzamiko; derēs arī parastais etiķis, atšķaidīts ar ūdeni).

Pievienojiet sāli un piparus un pievienojiet sasmalcinātus pētersīļus. Labi samaisiet. Ja marināde ir pārāk bieza, atšķaidiet to ar nedaudz ūdens. Sagrieziet vistas filejas sev vēlamajos gabaliņos.

Iemērciet vistas gabaliņus sagatavotajā marinādē. Ievietojiet vistu ar marinādi ledusskapī vismaz uz 30 minūtēm, bet vēlams stundu. Neizmantojiet visu marinādi – nelielu daudzumu atstājiet mīklai.

Kamēr vista marinējas, sagatavojiet mīklu. Atlikušajai marinādei pievienojiet miltus un ūdeni un nedaudz sāls. Izkausējiet sviestu pannā. Iemērciet krūtiņas mīklā un apcepiet karstā pannā līdz zeltaini brūnai krāsai – apmēram 2 minūtes no katras puses.

Pagatavojiet savu iecienītāko piedevu un salātus. Gards un apetīti rosinošs ēdiens ir jau gatavs! Lai labi garšo!