Sātīgo ēdienu, kas ir ideāli piemērots aukstiem un lietainiem vakariem, var pilnībā pārveidot, pievienojot vienu vienkāršu un lētu sastāvdaļu.
Šis klasiskais ēdiens ir bagātīgs un ļoti sātīgs, tāpēc tas ir lieliski piemērots drūmiem, aukstiem vakariem. Lai gan šīs receptes mēdz būt gan ļoti vienkāršas, gan daudz sarežģītākas, ir viens “slepenais” produkts, kas spēj ēdienu pacelt citā līmenī.
Saskaņā ar pasaules lielāko ēdienu kopienas platformu – šī "spēli mainošā" sastāvdaļa piešķir ēdienam daudz bagātīgāku un krēmīgāku garšu.
LASI VĒL:
6 lietas, ko var sadedzināt kamīnā: uzmanieties no aizliegtajiem priekšmetiem
Dārznieki ir atklājuši vienkāršu veidu, kā pasargāt rozes no kaitēm pirms ziemas
Eksperts saka: “Iztvaicētais piens ir konservēts piena produkts, kuram aptuveni puse ūdens satura ir iztvaicēta. Rezultāts ir daudz bagātīgāks, krēmīgāks un pienaināks produkts.”
Viņš piebilst: “Tas piešķir siera mērcēm izteiktāku piena garšu. Šajā gadījumā – vai nu dari kā nākas, vai vispār nedari!” Kāds komentētājs rakstīja: “Iztvaicētais piens ir vislabākais šim ēdienam. Tas padara visu daudz krēmīgāku. Tikai nepievieno par daudz – pēc sajūtām var saprast, cik vajag.”
Cits piebilda: “Iztvaicētais piens, manuprāt, padara to daudz krēmīgāku. Parastais piens mēdz sajukt un kļūt graudains.” Iztvaicētajam pienam ir apmēram 60% mazāk ūdens nekā parastajam pienam, tāpēc tas ir daudz biezāks, un rezultātā siera mērce kļūst gludāka un zīdaināka. Tajās ir arī augstāka proteīna koncentrācija, kas palīdz mērcei nesajukt un nešķirties, to karsējot.