Notiks restorānu un ēdināšanas nozarei veltīts vebinārs "Re:start Rīga"


Foto:pexels.com
Trešdien, 3. jūnijā no plkst. 10.30 līdz plkst. 12.00, notiks jau ceturtais Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja rīkotais vebinārs "Re:start Rīga", kas veltīts restorānu un ēdināšanas nozarei. Pirmā pasākuma daļa notiks latviešu valodā, otrā - angļu.

Pasākuma programma:

  • LIVE RĪGA GASTRONOMIJAS NOZARES ATBALSTA PLĀNI (LV) (10:30-10:45)
    Jānis Jenzis / Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs, valdes priekšsēdētājs
    Anna Blaua / Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs, vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
  • PRAKTISKA INFORMĀCIJA ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMIEM (LV) (10:45-11:00)
    Andrejs Aronovs / Rīgas pašvaldības policija, priekšnieka vietnieka p.i.
    Tatjana Marčenkova / PVD Pārtikas izplatīšanas uzraudzības daļas vadītāja
  • NENOSLĪKT KOVIDĀ (LV) (11:00-11:20)
    Aigars Nords / Rimi Rīgas maratona un Riga Wine&Champagne organizators
  • EXPLORING THE LATEST FOOD TRAVEL INDUSTRY TRENDS (ENG) (11:20 – 11:40)
    Ēriks Volfs / World Food Travel Association, izpilddirektors
  • KAS NOTIEK RĪGĀ? (ENG) (11:40 - 12:00)
    Deniss Ivankovs / Pavāru klubs, valdes loceklis
    Leons Baums / Grand Hotel Kempinski Riga, ģenerāldirektors
    Matīss Aleksandrovs / Jauno pavāru kustības pārstāvis

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs lūdz reģistrēties pasākumam, izmantojot šo saiti: https://www.mitto.me/rtab-gastronomijas-vebinars/pieteikties

Informācija par pievienošanos vebināram tiks nosūtīta pirms pasākuma 3.jūnijā no e-pasta partneriem@liveriga.lv uz e-pastu, kas tiks norādīts reģistrācijas formā.

Nākamais vebinārs “Vēstnešu programma kā darījumu un pasākumu tūrisma sastāvdaļa” notiks 10.jūnijā, plkst. 10:30. Informācija sekos!

Par šo rakstu nav saņemts neviens komentārs.
Pievienot komentāru
Vārds:
e-pasts:



Aktuālās ziņas

mēbeļu izgatavošana
apdrošināšana  octa  dziļurbums