Zelta vērts triks - apkaisiet šo uz pannas, un jūsu olas nepiedegs

Ceptas olas ir brokastu klasika, un daudzi tās mīl gatavot pat dienas laikā. Vienīgais mīnuss, ka tās mēdz piedegt un pielipt pie pannas. Bet ir risinājums - šis pulveris atrisina problēmu, kad olas cepšanas laikā pielīp pie pannas.

Nav nekā kaitinošāka par pamošanos no rīta, ātri pagatavojot olu kulteni vai ceptas olas, tikai lai saskartos ar problēmu - olas pielīp pie pannas un zaudē savu formu, kad mēģināt tās apgriezt.

Par laimi, ir vienkāršs un pieejams risinājums, kas var viegli atrisināt šo problēmu. Vienkārši pievienojiet savai ierastajai receptei sastāvdaļu, kas atrodama jebkurā mājas virtuvē - kviešu miltus.

Vispirms uzkarsējiet pannu uz vidējas uguns, pievienojiet nedaudz augu eļļas vai sviesta, kā parasti, un pēc tam pievienojiet šķipsniņu miltu, gandrīz tā, it kā jūs sālītu pannu. Izklājiet miltus tā, lai pārklātu pannas dibenu, un tas arī viss.

LASI VĒL:

Olu cepšana miltos neļaus tām pielipt vai sadalīties, un malas paliks kraukšķīgas un zeltainas. Rezultātā iegūstat skaistu un formu saturošu ēdienu.

Knifs ir tāds, ka milti faktiski izveido plānu kārtiņu starp olu un pannas virsmu, novēršot pielipšanu un saglabājot gardu garšu. Tomēr ir ļoti svarīgi, lai panna nebūtu pilnībā saskrāpēta vai pārkarsēta, jo tas visas sastāvdaļas piededzinās, pirms tā pat sāks cepties.

Vēl viena lieta - ja olu apgriešanai izmantojat lāpstiņu, ieziediet arī to ar eļļu. Tas arī novērsīs olu salipšanu vai pielipšanu pie lāpstiņas, kas parasti notiek ar sausām lāpstiņām.