Recepte: Ziemassvētku pica eglītes formā

Strauji tuvojas gada nogale, kas saistās ar gada skaistākajiem svētkiem. Ziemassvētkos nereti vienuviet sapulcējas visa saime, un bagātīgi klāts galds ir neatņemama šī priekpilnā notikuma sastāvdaļa. Lai papildinātu svētku galda ideju grozu, restorāna "Pica Rīga" pavāri piedāvā vienkāršu recepti gardai Ziemassvētku picai eglītes formā. Tās pagatavošanas procesu – gluži kā eglītes dekorēšanu - noteikti izbaudīs mazās atvases!

Sastāvdaļas:

Picas mīkla 130 g

Bazilika pesto 100 g

Parmezāna siers 50 g

Paprika 50 g

Ananass 12 gabaliņi

Cherry tomāti 5 gb

Spināts 5 lapiņas

Kukurūza 50 g

BBQ 30 g

Sarežģītība: viegli

Pagatavošana:

Izrullē mīklu, ar brīvu roku izgriež eglītes formu. Pamatni iesmērē ar bazilika pesto, bet eglītes kāta daļu - ar BBQ mērci. Brīvā formā dekorē eglīti, izmantojot šķēlēs sagrieztu papriku, ananasu un tomātu gabaliņus, kukurūzu.

Liek krasnī cepties 300 grādos uz 4 - 5 minūtēm. Pārber pāri parmezāna sieru un izrotā ar spināta lapiņām.

Alīna Kozlovska
Par šo rakstu nav saņemts neviens komentārs.
Pievienot komentāru
Vārds:
e-pasts:



Aktuālās ziņas

virtuves mēbeles
apdrošināšana  octa  kasko  kasko apdrošināšana